Erdélyi nyaralás

A nyári vakáció tervezésekor fontos első körben lejátszanunk a fejünkben azt a kérdéskört, hogy mennyit szánunk erre a kiruccanásra. Sajnos ezzel a legtöbb otthonban, egy olcsó, nem minőségi szállás utáni kutatás veszi kezdetét egy kevésbé izgalmas településen. De higgyétek el, hogy van jobb megoldás is. Ahogy a turkálóból sokan exkluzív módon fel tudnak öltözködni, ugyanígy az olcsóbb helyek is el tudnak kápráztatni bennünket és felejthetetlen élményekkel gazdagítja a családjainkat.

Erdély akár hiszitek, akár nem, pontosan ilyen!

Egy erdélyi nyaralásnak milliónyi előnye van. Kezdjük azzal, ami általában meghatározópont, hogy mindent olcsóbban tudunk beszerezni, így a szállás, a belépők és egyéb költségek is lefaragódnak. Bár sajnos sokszor az olcsó az rossz minőséget is jelent, de itt valahogy teljesen máshogy állnak hozzá az emberek a vendéglátáshoz, mint kis hazánkban. Azt nem állítom, hogy nincsenek rossz állapotok is, de a táj szépsége mindezt úgyis elnyomja.

Ha a nyári hőség éppen elolvasztana, gyorsan kereshetünk egy hegyet, aminek a völgyében hűsölhetünk egy keveset. Könnyen meg lehet, hogy találkozunk teheneket, juhokat terelő pásztorokkal, kedves székely emberekkel, pár túrázóval, de medvével –megnyugtatok mindenkit – biztosan nem! De ha kicsit megmártóznánk, akkor akár a termál és állandóan meleg vizű Medve-tó, de akármelyik folyó is alkalmas egy ingyenes strandolásra. Az erdélyi nyaralás ezek miatt is kiváló döntés, mert többféle hűsítő módszer közül választhatunk.

Rengeteg dolgot lehetne mesélni róla, hogy tényleg mennyire megéri egy erdélyi nyaralás, jobban, mint akár egy adriai tengerparti lazulás.

És Erdély még közelebb is, mint gondolnád!

A bejegyzés trackback címe:

https://malnatorta.blog.hu/api/trackback/id/tr157560376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Málna torta

A Málna-torta blogon recepteket olvashatsz a nagyvilágból, de emellett találasz érdekességekől szóló irásoka

süti beállítások módosítása